kalosgrafein, de kunst van  
 
 
 
 

 

 

 

 

 

... het mooi schrijven

 

 

 

 

 

H A R R I E   V O E T

 

 

 

 

 

OVER MEZELF   

Ik ben geboren in 1951. In Gent volgde ik een opleiding in grafische typo-druktechnieken met als specialisatie linotypie (letterzetter). Later leerde ik de technieken van de offsetdruk beheersen met een bijzondere nadruk op montage, layout en doka. Reeds meer dan 35 jaar geeft Kalligrafie een extra dimensie aan mijn leven en een pedagogische opleiding helpt me bij het overbrengen van deze vaardigheden.
Als lid van de Kalligrafia-lesgevers begeleid ik basis- en vervolgcursussen. Sinds lange tijd was ik werkzaam bij het Provinciebestuur van Limburg, waar ik tevens de kalligrafische taken voor de Gouverneur ter harte nam (zie '
De schoonschrijver van de gouverneur' - De Standaard 19/7/05).
 

OPDRACHTEN

  • Kalligrafieopdrachten ē m.b.t. diploma's, mailings, (trouw)albums, oorkondes, originele werkstukken, logoís in kalligrafie enz. kunnen volgens uw wens en in overleg uitgevoerd worden (zie voorbeelden in galerie V).

  • Demonstraties ter gelegenheid van beurzen, openingen of andere gelegenheden zijn mogelijk.
     

INTERESSE IN EEN BEPAALD WERK

  • Heel wat werken die getoond worden in de galerieŽn hebben reeds een definitieve bestemming gevonden, maar een aantal kunnen eventueel nog aangekocht worden.
     

INFO/CONTACT

  • adres: Harrie Voet, Steeneikstraat 21 - 3600 Genk

  • telefoon: 089 - 30 39 47  of  0485 - 52 86 38

  • e-mail: info@kalosgrafein.be

 

 

 

 

 

 

HOME   -   GALERIE I   -   GALERIE II   -   GALERIE III   -   GALERIE IV   -   GALERIE V   -   GALERIE VI   -   HARRIE VOET   -   CURSUSSEN   -   TENTOONSTELLING   -   TELL A FRIEND

 

 

 


website tracker